Utställare & partnersföretag

BONZAI Business Developer

Vi moderniserar marknadsavdelningar. Vi ger dig rätt byrå till rätt prisbild för allt som rör marketing. För dig som är i behov av ett löpande byråsamarbete, erbjuder vi dig marknadens vassaste byråvalstjänst. Om du istället för ett löpande byråsamarbete behöver en byrå för ett enskilt projekt, hjälper vi dig också att hitta rätt.
>> Gå till hemsida

Carma Marketing Hub/Compost Marketing

Digital kommunikation - vår passion. Med Carma Marketing Hub och experterna på Compost får du hjälp att använda allt ditt data som kreativa byggstenar för att skapa individanpassad, beteendestyrd och automatiserad kommunikation. Personligt, relevant och effektivt. Smart, helt enkelt. Digital marknadsföring är vår passion och e-postmarknadsföring, SMS och app-notiser vår specialitet.
>> Gå till hemsida

Comactiva Language Partner

Comactiva levererar premiumöversättningar till företag inom en mängd olika branscher. Varje översättningsuppdrag är ett förtroende som vi får, och det vill vi förvalta på bästa sätt. Förtroendet att översätta ert budskap till ett annat språk för att öppna dörrar till nya marknader. Du brinner för din tjänst eller produkt och vi hjälper dig att få världen att förstå detta och varför! Om översättningen behöver anpassas för att nå fram till rätt målgrupp och generera en lead eller en kund är översättningsbyrån Comactiva det rätta valet.
>> Gå till hemsida

DIOS Distributionscenter

DIOS är ett distributionscenter som arbetar med tredjepartslogistik. Allt från lagerhantering till plock & pack. Det betyder att vi kan sköta såväl lager för era produkter som utskick av dem i rätt tid, mängd och till rätt adress.
>> Gå till hemsida

Dockyard Hotel

Utsikten, omgivningen, läget, vattnet, historiken - det finns många anledningar till att bo på Dockyard Hotel vid Göteborgs hamninlopp. Mittemellan stad och hav. 148 rum, 6 konferenslokaler och Reveljen med plats för 450 personer gör oss också till en perfekt plats för företagsevents, konferenser och kick-offs.
>> Gå till hemsida

Elanders Sverige

Elanders är en global leverantör av integrerade lösningar inom områdena supply chain management, print & packaging och e-commerce. I Sverige finns vi representerade på ett flertal orter. Vi erbjuder produktion av trycksaker samt relaterade tjänster och verktyg, vilket innebär att vi hjälper våra kunder med allt från layout och materialval till produktion, lagerhållning och distribution.
>> Gå till hemsida

3NGAGE - touch commerce

The vision is to enrich commerce in a way that increases conversion, by bringing hands-on interactive experiences to any screen. Spook AB has developed a platform and process for creating interactive 3D content that can be displayed in any browser, wherever you use the web. The platform is called 3ngage.

>> Gå till hemsida

Falk Graphic

Falk Graphic hjälper annonsören att öka responsen från sina kunder, minska kontaktkostnaden och öka konverteringsgraden till köp. Den huvudsakliga mediekanalen är tryckt DR, i samspel med andra kanaler inom DM. Välkommen att testa oss!
>> Gå till hemsida

GO4INBOUND

GO4INBOUND är en H2H Marknad & Sälj-byrå som specialiserat sig på inbound-metodik. Varje strategi som vi utforskar och använder oss av är till för att hjälpa dig att nå dina säljmål. Vi ser till att du får bästa möjliga avkastning på investeringen i din marknadsföring. 
>> Gå till hemsida

Guestlogic

Vi digitaliserar och förenklar event. Komplett Guest Management för event och arrangemang.
>> Gå till hemsida

Hamburger Börs

EVENT PÅ HAMBURGER BÖRS - På Hamburger Börs kan du och ditt företag eller förening uppleva vår härliga krogshow samt en god middag. Ni kan välja att besöka oss på vår ordinarie showkväll eller abonnera hela eller delar av våra lokaler. Våra lokaler erbjuder unika möjligheter och har plats för uppemot 1000 gäster i två våningsplan. Med lång erfarenhet av att leverera allt från modevisningar, lanseringar och pressträffar, till galor och premiärer, hjälper vi er att förverkliga er vision. Kombinera gärna ert event med någon av våra shower eller konserter.
>> Gå till hemsida

HiQ

HiQ skapar en bättre värld genom att förenkla och förbättra människors liv med teknik, design och kommunikation. Idag är vi över 1 600 multikompetenta visionärer som samarbetar med flera hundra uppdragsgivare. Imorgon? Då har vi utvecklats. Vi rör oss i hög hastighet och drivkraften är vår vilja att förenkla. Här frågar ingen var vi kommer ifrån. Här frågar alla vart vi är på väg.
>> Gå till hemsida

IHM Business School

Marknadsföring, försäljning, ledarskap, ekonomi eller affärsutveckling? Ju högre tempo som präglar förändringarna i vår omvärld, desto mer behövs IHM. Utveckling kräver utveckling, och den allra största utmaningen är att lära av och lära nytt. På IHM skrotar vi gamla sanningar och finner nya vägar som stärker konkurrenskraften i svenskt näringsliv. IHM Business School erbjuder affärsutbildningar för företag och individer som vill utvecklas och nå framgång. Vi erbjuder ett brett utbud av öppna och företagsanpassade utbildningar; på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, och ute hos våra kunder.
>> Gå till hemsida

inRiver AB

PROCUCT INFORMATION MANAGEMENT. Praised for its usability, inRiver Product Marketing Cloud is even faster to deploy, learn, and use than its predecessors. inRiver Product Marketing Cloud supports operational excellence for marketing organizations by offering a multi-tenant, single-point of access SaaS that speeds time-to-market for all products and channels.
>> Gå till hemsida

Inspiration Company

GAMIFICATION IN BUSINESS
- SÅ FÅR DU ENGAGERADE MEDARBETARE  & LOJALARE KUNDER
Hitta rätt bland bonussystem och belöningssystem för företag. Med Gamification in Business bygger och driver vi kundklubbar och motivationsprogram för medarbetare. Våra kunder blir lönsammare och attraktivare, både som arbetsgivare och leverantör. Inspiration Company är specialister inom Gamification in Business, Motivation Management och Loyalty Management.
>> Gå till hemsida

Jernhusen Media

Jernhusen Media erbjuder event- och reklamytor på tågstationer med totalt en halv miljon besök om dagen. Här skapar varumärken starka upplevelser och kreativa kampanjer. Fråga oss så berättar vi om vilka vepor som ger mest impact, vilka eventytor som passar bäst för sampling, pressvisning eller en pop-up store, eller hur du gör en take-over på stationen. Eventytor finns att hyra på Stockholms Centralstation, Cityterminalen, Göteborgs Centralstation, Malmö Centralstation, Uppsala Centralstation och Knutpunkten Helsingborg.
>> Gå till hemsida

JobAssigner

JobAssigner’s nya, unika modell tar fram allt det kommunikations- och marknadsföringsmaterial ditt företag behöver. Effektiva lokala projektledare i kombination med de absolut bästa globala experterna säkerställer blixtsnabba leveranser, toppkvalitet och priser upp till 60-70 % lägre än lokala leverantörer. Med vår katalog av specialistkompetenshjälper vi er att få mer gjort tids- och kostnadseffektivare, och nå era mål snabbare!
>> Gå till hemsida

Johnér Bildbyrå

Vänder du dig till en svensk målgrupp? Då vill du förstås ha bilder som pratar samma språk som dina kunder. Bilder som känns trovärdiga och relevanta. Självklart med ett mångfaldsperspektiv. Men vi vet att det inte räcker bara med bra bildkvalitet eller att våra fotografer tillhör toppskiktet i Sverige. Därför erbjuder vi mer än så. Vi är en flexibel samarbetspartner som löser alla dina visuella behov. 
– Behöver du en intern bildbank – vi ordnar bilderna.
– Behöver du anlita en fotograf – vi tar hand om allt åt dig.
– Saknar du något i vår bildkollektion – berätta så tar vi fram sådana bilder.
– Behöver du tio bilder till en viss budget – vi skräddarsyr en prisvärt erbjudande utifrån dina behov.
Vi är flexibla. Och kostnadseffektiva. Vi är den nya sortens bildbyrå. Berätta om dina behov så börjar vi där.
>> Gå till hemsida

Keymobile

Mobilannonsering - för alla dina behov
Att annonsera i mobilen är ett effektivt sätt att kommunicera med din målgrupp. Keymobile gör mobilannonsering enkelt och effektivt – både för annonsörer och mediebyråer. Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa dig med mobilannonsering.
Har du en mobilsajt eller app och vill tjäna pengar på annonser? Keymobile hjälper dig som medieägare att tjäna pengar på dina mobilytor.
>> Gå till hemsida

MCPLAY

MCPLAY är ledningsgruppens egen kunskapskanal.
Abonnera på kunskap från IHM Business School och Marknadscheferna
- Din egen Play-kanal med mängder av unika, filmade kortföredrag (9 minuter)
- Som abonnent har du tillgång till hela arkivet - idag över 50 föredrag
- Vi fyller på med nya avsnitt nästan varje vecka
- För hela din arbetsgrupp under 2.000 kr/år (!)
>> Gå till hemsida

Olsson & Co

WE LOVE YOUR BRAND.
Olsson & Co hjälper till med att effektivt synliggöra Ert varumärke. Vårt koncept innebär att ta ett helhetsgrepp om trycksaker, expomaterial, produktmedia och profilkläder. Vi har mångårig erfarenhet av tryck & profilering och genom att använda oss när du behöver synas så får du tillgång till marknadens bredaste utbud genom en och samma leverantör.
>> Gå till hemsida

Retriever

På Retriever drivs vi av att förstå er omvärld. Det innebär att vi är experter på att mäta kommunikation samt leverera insikter inom mediebevakning och medieanalys. Vi vet nämligen att det skrivs och pratas om ert företag, era konkurrenter och er bransch dygnet runt och att det krävs en del av dig som förväntas ha koll på allt det där. Och det är där Retriever kommer in. Vi levererar snabb tillgång till all relevant information från tidningar, magasin, radio, tv, webb och sociala medier, dygnet runt, i realtid.
>> Gå till hemsida

SBME - Skånska branschrådet för Möten och Event

Skånska Branschrådet för Möten och Event (SBME) är en förening för eventproducenter, leverantörer och samarbetspartners inom möten och event. SBME arbetar för att utveckla branschen för att skapa effektivare och starkare event. Dels genom ett internt erfarenhetsutbyte, men också genom dialog med beställare, underleverantörer, media och nästa generations eventproducenter. Medlemmarna har ett stort engagemang för värdeskapande arrangemang som ger långvariga effekter och representerar ett brett spektrum inom eventbranschen.
>> Gå till hemsida

Scandic Crown, Göteborg

Att bo ett stenkast från centralstationen är en perfekt utgångspunkt för att utforska staden. Håll möten i vår flexibla mötesmiljö eller varför inte kryp ner i jacuzzin och njut av svindlande utsikt efter en intensiv dag. Scandic är den största hotelloperatören i Norden med ett nätverk av 230 hotell fördelat på närmare 45 000 hotellrum i sju länder. Välkommen till Scandic!
>> Gå till hemsida

Scandic Triangeln, Malmö

Mitt i Malmös puls med shopping, nöjen och kultur precis utanför dörren. Här kan du boka möteslokaler för konferens, event eller fest för upp till 450 personer. Ät och drick gott i Triangeln Restaurant & Lounge - Malmös nya mötesplats. En hotellcocktailbar och restaurang i världsklass. Scandic är den största hotelloperatören i Norden med ett nätverk av 230 hotell fördelat på närmare 45 000 hotellrum i sju länder. Välkommen till Scandic!
>> Gå till hemsida

Scream Mediabyrå

En oberoende mediebyrå och expert på medierådgivning. Vår uppgift är att hitta platsen och tillfället där våra kunder får mest uppmärksamhet. För oss är det viktigt med ett innovativt synsätt på reklam och kommunikation. Digital rådgivning och kreativa idéer är alltid i fokus. Jobbar du med oss vill vi att du skall märka skillnad. Vi strävar alltid efter att ge mer och då räcker det inte alltid med hårt arbete.
Det krävs engagemang, mod och energi. Vill du nå lite längre? Då har vi samma mål.
Välkommen till Scream
>> Gå till hemsida

SEO Sverige

Välkommen till SEO Sverige, vi är specialister på digital marknadsföring. Det har vi varit sedan 2006. Genom sökmotoroptimering (SEO), Google AdWords, sociala medier, annonsering på Facebook, LinkedIn, YouTube och via display-annonsering har vi hjälpt våra kunder nå sina mål. Vi hjälper våra kunder till fler affärer och ökad synlighet med mätbara och kostnadseffektiva metoder. Allt för att säkerställa er ROI.
>> Gå till hemsida

Setterwalls Advokatbyrå

Setterwalls är en av Sveriges ledande affärsjuridiska fullservicebyråer.
>> Gå till hemsida

SIIR - Swedish Institute for Innovative Retailing

Centrumbildningen SIIR – Swedish Institute for Innovative Retailing – vid Högskolan i Borås erbjuder forskarresurser och en unik forskningsmiljö i form av Handelslabbet, till handelsföretag och omgivande samhället för att bidra till en innovativ och hållbar handel.
>> Gå till hemsida

Sveriges Kommunikatörer

Sveriges Kommunikatörer är ett nätverk med över 7 400 kollegor som arbetar med kommunikation. Organisationen är uppbyggd av nio regioner som alla har sina egna programgrupper. Runtom i landet finns även erfagrupper, som drivs ideellt av medlemmar.
>> Gå till hemsida

United Spaces

KONTORSMILJÖ FÖR TILLVÄXT.
United Spaces erbjuder arbetsplatser för varierande behov.Vi har hjälpt företag att växa i mer än 15 år.

  • Arbeta omgiven av kreativa företag
  • Nätverk och co-working i världsklass
  • Flexibla kontorslösningar för varierande behov
Ge dig själv, dina idéer och ditt företag möjlighet att växa

>> Gå till hemsida

Wipcore - The E-commerce Agency

Vi vill göra handeln mänsklig igen. Avståndet mellan produkt och kund blir mindre och mindre. Köpupplevelsen mäts i friktionsfrihet och tillgänglighet. Ständigt uppkopplade men allt mer stressade är tålamodet för krångel lågt. Handel skall bara fungera och ta minimalt med tid.
  Vi ser en värld där människan inte längre är en självklar del av handeln. För oss är det en värld med mindre värme och unikitet. Kan man skapa minnesvärda upplevelser om människan rationaliseras bort?  Vi tror att starka relationer lägger grunden för långsiktig handel. Vi tror på relationer över transaktioner.
>> Gå till hemsida