Utställare & partnersföretag (3 platser kvar)

AFFÄRSMINGLET & CARD4ACTION

Affärsminglet och Card4Action deltar på eventet och förstärker din upplevelse som besökare genom att öka värdet av ditt mingel.
>> Gå till hemsida

BONZAI BUSINESS DEVELOPER

Beskrivande text kommer inom kort...
>> Gå till hemsida

CUSTOMER

Customer Nordic hjälper dig att skapa framgångsrika kampanjer. Vi säljer värdebevis för upplevelser till företag som vill öka sin försäljning, höja värdet på en kampanj eller stärka kundlojaliteten. De upplevelser vi erbjuder levereras av välkända partners med bred målgrupp inom flera olika kategorier.
>> Gå till hemsida

DANJI

Sveriges ledande Experience Managers. Danji ger dig svar på varför kunder och medarbetare agerar som de gör i varje interaktion. Med Danjis specialistteam och den senaste tekniken kommer du närmare kunden än någonsin förut. Gör som Volvo, Skellefteå Kraft och Malmö Redhawks – ta hjälp av Danji och skapa en stark och äkta relation med din kund.
>> Gå till hemsida

DELTA PROJECTS

We all want to feel special - we want to know that someone is talking just to us.
Programmatic advertising helps you to find the right person and talk to them in a language they understand.
Our technology does all the heavy lifting, letting you speak directly to the right people at the right time.
>> Gå till hemsida

INDUSTRIROMANTIK

Industriromantik är en ledande leverantör av datorgenererade bilder. Vi skapar fotorealistiska och helt digitala produktrepresentationer med bas i ditt affärssystem - med e-handel B2B/B2C som slutmål. 

Vår helautomatiserade produktion möjliggör kostnadseffektiv leverans av stora volymer bilder och filmer för Omni Channel kommunikation - i professionellt stylade miljöer. Vi lämnar av och förvaltar alla assets via webbaserad plattform för vidare integrering i din organisation.
>> Gå till hemsida

INSPIRATION COMPANY

Vi hjälper företag att bli lönsammare och attraktiva som arbetsgivare, partner och leverantör genom gamifierade motivationsprogram för medarbetare och lojalitetsprogram för återförsäljare och B2B-kunder.
>> Gå till hemsida

MEDIAFLOW PRO

Beskrivande text kommer inom kort...
>> Gå till hemsida

OHAPPA

ohappa är en digital kommunikationsbyrå med affärsdrivande marknadsföring och kommunikation som specialitet. Vår ledstjärna är: ”Vi gör marknadschefer till hjältar” 
Hur kan vi hjälpa dig?
>> Gå till hemsida

OLSSON & CO

Olsson & Co hjälper till med att effektivt synliggöra ert varumärke inom produktmedia, profilkläder, trycksaker och expomaterial. Vi ger dig tillgång till marknadens bredaste utbud genom en och samma leverantör.
>> Gå till hemsida

RETAIL BY RADON

Mer text kommer inom kort...

RUTASOKA COFFEE

Kaffe som smakar gott och gör gott från ekologiska odlingar i Demokratiska Republiken Kongo. Vi gör det möjligt för företag och privatpersoner att engagera sig i socialt ansvar genom att köpa premiumkaffe från Kongo.
>> Gå till hemsida

SYMPLIFY

Med kunder över hela världen, Symplify är ledande inom cross-channel marketing automation för marknadsförare och CRM-team.
>> Gå till hemsida

VISUALART

Visual Art är en internationell teknologi- och mediekoncern med huvudkontor i Stockholm och med verksamhet i Norden, Tyskland och USA. Bolaget startade 1997 och har idag drygt 140 medarbetare.
Affärsidén är att vara en strategisk partner till sina kunder genom teknisk innovation och affärsdriven digital kommunikation. Det digitala nätverket består av mer än 25 000 ytor på ca 4 400 platser i 24 länder.
>> Gå till hemsida

ÅTTA.45 TRYCKERI

Åtta.45 Tryckeri är ett av Sveriges ledande grafiska företag. Vår produktionsanläggning i Järfälla är Skandinaviens modernaste och fylld av den senaste tekniken inom tryck, allt för att kunna producera det just du behöver. Våra kunder får något som vi kallar för TRYCKEKONOMI.
>> Gå till hemsida